Vi ombytter hjul og forhandler dæk

Få skiftet dine sommer- eller vinterdæk. Vi forhandler også dæk!

Det er vigtigt at få tilset dine dæk, både for resterende dækmønster og kvaliteten af dine dæk.  Hvis din dæk er kørt ned, så lad os skifte dem for dig. Har du behov for nye dæk, så kan du med fordele købe dem gennem os. Vi forhandler kvalitetsdæk fra gode producenter, til en fordelagtig pris.

Oplever du at dine dæk eller rattet ryster, så kan det være tegn på, at dine dæk er mørnet. Dette sker hvis dine dæk er blevet for gamle, også selvom der er massere af mønster tilbage. Lad os tage et kig på dine dæk, så du kan blive sikkert kørende. 

Ved temperatur under 7° bør du skifte til vinterdæk, da sommerdæk kan være farlige, at have monteret, under denne temperatur.

Undervognsbehandling
R

Kør altid med de dæk der passer til årstiden, så du har optimalt vejgreb.

R

Sørg for at køre med det rette dæktryk. Dette sikrer optimalt vejgreb og bedre brændstoføkonomi. 

R

Lad os tjekke om dine dine hjul er i forsvarlig stand, helt gratis!

R

Lad os tjekke om dine hjul er i forsvarlig stand, helt gratis!

Få et gratis tjek af dine dæk!

Kom ned forbi os på Hovedgaden 532D, 2640 Hedehusene og få et gratis tjek af dine hjul.
Vi tjekker om dit dækmønster er lovmæssigt forsvareligt, om dine dæk har rejst sig, samt om der er skader som ikke er lovlige at køre med. Forebyg en ulykke eller undgå en bøde for dæk der ikke er forsvarelige at køre med.

Er dine dæk virkeligt forsvarlige? I nogle tilfælde er dækmønsteret på dine dæk lovlige, at køre med, men glem ikke kvalitet en af dit gummi! Gamle dæk kan revne dæksider, ødelægge mønsteret og rejse dækkassen. Kører du med for gamle dæk, med massere af dækmønster, kan du alligevel risikere en bøde, eller i værste tilfælde, kan du risikere, at ende i en ulykke hvor forsikringen ikke dækker dig!