Liqui Moly’s additiver bedst i test

Hos Niva Auto finder du Liqui Moly produkter, der kæler for din motor. Vi har sørget for, at din bil for den bedste behandling og vedligeholdelse. Derfor, kan du nu få markedets bedste motorolie, der sikre dig de bedste resultater.

Det er vigtigt, at du ikke går ned på udstyret når det kommer til din bil
Vælger du ikke de rigtige produkter når du skal vedligeholde den, kan dele i din bil tage skade. Det vigtigt at fabriks specifikationerne overholdes, specielt på motor, komponenter og partikelfiltre.

Behold din fabriksgaranti med Liqui Moly
Så det er vigtigt hvis du skal beholde fabriksgarantien, skal du bruge produkter, som Liqui Moly. I en branche med stor konkurrence har de formået, at udvikle den unikke videnskab, der kan varetage garantien. Du kan altså trygt bestille et olieskift eller motorrens hos Niva Autoteknik.

Liqui Moly er Tysklands førende additiv producent

Som markedsleder i Tyskland, sætter Liqui Moly nye standarder indenfor branchen. Med de nye store krav til biler og deres forurening kan levetiden på motoren påvirkes. Urenheder og sod kan sætte sig lettere og påvirke motoren og bilens ydeevne, hvis dette ikke renses regulært. Dette så Liqui Moly som et kæmpe problem og er siden blevet markedets førende indenfor additiver, olier og kemikalier til netop at bekæmpe dette problem.

Liqui Moly’s produkter får gang på gang topkarakterer
Med over 4.000 forskellige produkter har de en helt speciel viden, der gør dem troværdige. De bliver regulært testet af uafhængige instanser, der giver deres produkter topkarakterer gang på gang. Så når Liqui Moly siger de har de bedste produkter på markedet, kan man trygt stole på dette.

Få din Liqui Moly hos Niva autoteknik

Netop derfor har Niva Autoteknik valgt, at benytte sig af Liqui Molys produkter. Tillid for os er super vigtigt over for vores kunder. Derfor sørger vi for, at kunne yde den bedste service og den bedste behandling til deres biler.

Så lad os hjælpe dig med vedligeholdelse af din motor og oplev Liqui Molys effekt på din bil.