Rustbeskyttelse og undervognsbehandling

Beskyt din bil mod det danske vejr og få lavet en undervognsbehandling i dag

Undervognen på en bil er meget udsat. Det danske vejr er med til at ødelægge belægningen, på grund af det fugtige vejr, stenslag og sne. Det vil sige, hvis overfladen på undervognen beskadiges, begynder den at ruste hurtigt.

Hvis det skulle ske, at der går hul på overfladen, vil du i mange tilfælde opleve, at bilen ruster. Vi anbefaler derfor, at man med jævne mellemrum, kommer ind og får tjekket undervognen, og får en behandling.

Alle nye biler bør starte med at få en undervognsbehandling. For mange biler er ikke lavet, til at kunne holde i det danske vejr.
Undervognsbehandling
R

Rustbeskyttelse og undervognsbehandling er per definition, har egentligt samme betydning. Det vil sige, begrebet dækker over det samme. Forskellen er bare, de forskellige dele i processen.

R
En undervognsbehandling er hele opgaven i sig selv, hvor rustbeskyttelsen er det middel der bruges til behandling af undervognen.
R

Ønsker du at vide mere, så er du velkommen til at kontakte os eller booke en tid

Sørg for din bil løbende får undervognsbehandling

Din bil holder længere, hvis du behandler den i faste intervaller. Du har også mulighed for at få en betydeligt bedre pris for bilen, hvis du ønsker at sælge din bil igen.
En undervognsbehandling forebygger både rustangreb, udover det også lukker. skulle der allerede være opstået huller i belægningen.

Det vigtigt at en undervognsbehandling udføres helt korrekt. derfor anbefaler vi du kommer til os, da vi også sørger for at inderskærme, og paneler får behandling.