Kontakt os

Bilværksted med tæt kontakt!

Niva Autoteknik går meget op i den tætte kontakt med vores kunder. Vi laver alt på vores bilværksted i Hedehusene.

Kunne du ikke finde den information du søgte, på vores hjemmeside? Udfyld formularen her på siden og vi vil besvare dine spørgsmål så godt vi kan, hurtigst muligt. 

Vores åbningstider:

Mandag – fredag: kl. 7.00 – 16.00
Weekender: Efter aftale
Døgnvagtpå tanktømning: 29 39 68 66

NIVA Autoteknik
CVR: 38144715
Sonny
Sonny
26. December, 2020.
Bekræftet
Stor opgave på min Audi A4. Motoren hade smidt kæden, knasthjul osv..... Både tid samt opgaven blev leveret til TOP karakter! Samt ingen tvivl om, de vidste hvad de hade med at gøre, da ikke alle værksteder ville have kunne klare denne opgave. Klart anbefales!.
Lasse Steinmejer
Lasse Steinmejer
21. December, 2020.
Bekræftet
Niva autoteknik er virkelig et besøg værd.. Vi har brugt dem flere gange til vores bil.. De overholder priser og de aftale.. De ringer inden de laver noget som ikke er aftalt på forhånd ?
Allan Jull Madsen
Allan Jull Madsen
21. December, 2020.
Bekræftet
Jeg har fået lavet en del forskellige rep hos NIVA. Alt lige fra skift af div pære, bærearme, service til en stor forsikringsskade på min A4. Hvergang kommer man ind til smil og godt humør på værkstedet. “Den fikser vi” alt er blevet dokumentet på billeder. Pris og tid bliver overholdt. Så jeg kan varmt anbefale en tur forbi NIVA ?
Christian
Christian
20. December, 2020.
Bekræftet
Jeg har brugt niva auto mange gange efterhånden og de har i den grad fortjent 5* ! De har blandt andet hjulpet mig med 2 forsikrings sager, det eneste jeg faktisk gjorde var at ringe og anmelde det til mit forsikring selvskab og derefter ordnede de resten for mig !. Dengang jeg lige havde fået bilen var den inde og få service, niva Autoteknik ringede til mig umiddelbart efter, at jeg havde afleveret bilen og sagde der var noget helt galt der skulle undersøges nærmere fordi den lød mærkeligt når den blev tændt! Kæden var desværre begyndt at rasle, de hjalp mig igennem hele processen og fortalte hvad jeg skulle gøre ! Niva Autoteknik sparrede mig for 65.000 ! Udover de forsikrings sager har jeg fået: -Gearkasse service -stort service -udskiftet mine bagbremse kalibre -skiftet forlygte. Har altid været glad og tilfreds, har fået billeder løbende når den har været hos dem, hvor jeg blandt andet har kunne se de brugt plastik beskyttelse på mine sæder!
Yderholm Godstransport ApS
Yderholm Godstransport ApS
20. December, 2020.
Bekræftet
Vi har flere gange haft fornøjelsen af at bruge NIVA Autoteknik, altid god service, opdatering hvis der opstår uforudsete problemer med billede dokumentation, også i et normalt service forløb.. Kompetente, dygtige mekanikere, og så er det ren fornøjelse at se deres reklame på et par rally biler, viser hvad de kan.
Sheila
Sheila
27. November, 2020.
Bekræftet
Vi har benyttet os af Nivaauto to gange nu og begge gange har vi været yderst tilfredse! Super service og gode priser ?
Lars Dam
Lars Dam
2. Oktober, 2020.
Bekræftet
Giver en fast pris. Overholder den. Laver alt hvad de skal, og husker alle de små detaljer med at nulstille computeren i min BMW, og husker noget så simpelt som at give 0.8L olie med i dunken, da min bruger 5.2l, og de derfor Selvf skriver mig for 6l original bmw olie. Kan kun anbefale dem!
Kim
Kim
17. September, 2020.
Bekræftet
Super værksted, fundet igennem Autobutler. Alt lavet til prisen og indenfor den aftalte tid. Løbende tilbagemelding om processen, hvor de også fandt og fixede en utæt lydpotte indenfor den aftalte tidsramme og til en meget konkurrence dygtig pris. De vil fremover være mit faste værksted, og de får min varmeste anbefaling.

NIVA Autoteknik

Hovedgaden 532D
2640 Hedehusene