Få optimeret din bil med chiptuning hos Niva Performance

Hos os kan du få chiptunet din bil til motorsport eller gadebrug

Chiptuning er en optimeringsprocess af bilens motor, hvor man justerer i motorens styrecomputer for, at øge effekten. En chiptuning vil i de fleste tilfælde give bedre speederrespons og ydeevne i motoren. Det vil give bilen flere hestekræfter, acceleration m.m.

Derfor har vi valgt, at lave en tilføjelse til Niva Autoteknik. Her kombinerer vi vores unikke ekspertise inden for mekanik, til at levere den mest forsvarlige chiptuning. På den måde sørger vi for, at din bil får et edge overfor dine konkurrenter.

Book en tid til chiptuning hos Niva Performance

Så er du interesseret i, at udkonkurrere dine modstandere, så kom forbi Niva Performance. Vi sørger for din bil er hurtig og velbalanceret så den kører helt optimalt, men hurtigere end normalt.

Ved en chiptuning hos Niva Performance, kan du opleve følgende fordele:

R
Bedste service til konkurrencedygtige priser
R
Mekanik i særklasse
R
Vi samle på glade og tilfredse kunder
R
God og omfattende know-how om biler

Regler, love og forbehold mod chiptuning og Niva Performance

Der har været meget fokus på, hvornår og om chiptuning er lovligt eller ulovligt ift. færdsel og trafikstyrelsens reglement. Kort og godt kan dette besvares med, at så længe bilen ikke forurener eller støjere mere end udgangspunktet, er chiptuning lovligt. Den falder sågar ind under reglementet om konstruktive ændringer på bilen.

Hos Niva Performance sørger vi for, at alt vores udstyr er lovligt
Vores udstyr lever også helt op til standard ift. lovgivning. På den måde undgår vi, at udsætte vores kunder for uforsvarlig chiptuning. For hos os er det vigtigt, at tillid og troværdighed kommer i første række.