Bilmekaniker med fokus på kvalitet

“Vi er to meget engagerede unge mænd, med en kæmpe passion for automekanik “

Teamet bag Niva Autoteknik

Vi har begge arbejdet som mekanikere for større autoriserede autoværksteder og forhandlere, og her lærte vi rigtig mange ting, og samtidigt fik vi lov til at komme omkring alle områder indenfor reparationer, og dermed finjustere vores færdigheder yderligere- Vi har flere kurser bag os, b.la. tekniker kursus inden for VW og flere. Vi har arbejdet med alle bilmærker, så der er derfor ikke nogle mærker som vi ikke kan behjælpelige med, og der er ingen opgaver som er for store, eller for omfattende for os.

Bilmekaniker med kunderne i fokus

Vi har sat os ind i kunders behov, lyttet til de ønsker som vi oplever at der generelt er hos folk som ønsker deres bil repareret, og vi er meget opmærksomme på, at reparation er en tillidssag.

Det er derfor vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at aflevere din bil hos os, og du er tilfreds med vores arbejde når vi aflevere din bil tilbage til dig. Det er vores opgave at gøre det nemt og enkelt for vores kunder, og vi lytter altid til forslag og ideer.

Vi kan altid sende billeder undervejs i reparationen til dig, så du er med hele vejen og kan se, at vi skifter de dele som vi har lovet dig – fordi reparation er en tillidssag.
Vi glæder os til at hjælpe dig godt på vej.

Med venlig hilsen
Teamet Niva Autoteknik

Lucas M. Nielsen

Lucas M. Nielsen

Mekaniker / Partner

Kenneth V. Mortensen

Kenneth V. Mortensen

Mekaniker / Partner

Medarbejder på vej

Medarbejder på vej

.